Radinčanke se kroz baraž plasirale u Super B ligu

RADINAC, 9. septembar 2019 – Na neutralnom terenu u Velikoj Plani, rukometašice Mladog radnika iz Radinca bile su bolje od Požarevljanki u utakmici baraža za popunu Super B lige Srbije. Zasluženo su pobedile sa 34:30 (18:10) i na taj način ostvarile plasman u viši rang.

U pobedničkom timu, pored golmanke Slađane Mitrović, koja je pored četiri odbranjena sedmerca imala više uspešnih intervencija, istakle su se Nina Ninić sa potsignutih 9 golova, Milica Ristić, Milena Kojić i Milica Niniće, koje su sve dale po 5 golova, a i sve ostale igračice zaslužuju pohvale.

Kada su u 40. minutu otišle na plus 11 trener Radinčanki Jovica Petković je šansu dao svim rukometašicama, da proslave uspeh. To su iskoristile Požarevljanke, ali su uspele samo da ublaže poraz.

U poraženom timu bolje od ostalih bile su sestre Danijela, sa 7 golova, i Dragana Petković sa 6 pogodaka, ali to nije bilo dovoljno da se ugrozi trijumf Radinčanki, koje su se posle rukometaša Smedereva takođe plasirale u Super B ligu Srbije.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!