Za inspekcijske službe kupljena tri polovna automobila

SMEDEREVO, 29. avgust 2019-  Lokalna samouprava nabavila je tri “Škode fabije” koje će u svom radu koristiti inspekcijske službe smederevske Gradske uprave, saopšteno je danas. Vrednost nabavke je oko 1,7 miliona dinara, a kupljena su tri polovna vozila, čije stanje i karakteristike odgovaraju potrebama funkcionisanja na terenu. Vozila će koristiti komunalna policija, komunalna inspekcija i građevinska inspekcija, navodi se dalje, uz napomenu da je automobile ovim službama na korišćenje predao zamenik gradonačelnika Dejan Stošić.

– Ovo je prva nabavka vozila za inspekcijske službe još od 2008. godine, kada su kupljene “Zastave”. Vozni park je u izuzetno lošem stanju i zbog toga je bilo neophodna njegova obnova. U prethodnom, već dužem vremenskom periodu, inspekcije Gradske uprave, zbog nedostatka ispravnih i bezbednih vozila, bile su gotovo onemogućene da obavljaju svoj posao na terenu. Od sada će im u tom delu biti znatno lakše, jer su nabavljeni automobili koji su u vrlo dobrom stanju, mogu da koriste gas i benzin, što će doprineti i izvesnim uštedama – rekao je zamenik gradonačelnika Dejan Stošić, stoji u saopštenju koje je na mejl redakcije stiglo iz Gradske uprave.

Grad Smederevo je, podsetimo, sredinom prošlog meseca raspisao javnu nabavku za tri polovna putnička automobila za potrebe Gradske uprave. Javio se jedan ponuđač, „Auto Čačak“, kome je dodeljen posao nabavke u vrednosti od 1.416.000 bez odnosno 1.699.200 dinara sa PDV-om. U odluci o zaključenju ugovora naveden je i garantni rok od šest meseci.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!