Smederevci u nastavku sezone bez Lepojevića, Stojanovića i Markovića

SMEDEREVO, 27. avgust 2019 – Pet dana pre završetka letnjeg prelaznog roka, Fudbalski klub Smederevo je ostao bez trojice iskusnih fudbalera; odrešene ruke u izboru novog kluba dobili su dosadašnji kapiten, vezista Goran Lepojević, krilni napadač Nemanja Stojanović Džambo i jedan od štopera Marko Marković.

Ovo je, verovatno, posledica očajnog starta oklopnika, koji su u prvih pet kola zabležili isto toliko poraza, što je jedan od najgorih ako ne i najgori rezultatski start u nekom od prvenstava u istoriji kluba.

Nemanja Stojanović

– Nismo postigli dogovor o nastavku saradnje i zbog toga smo uzeli ispisnice. Verujem da ćemo sva trojica vrlo brzo naći nove angažmane, a sada već bivšem klubu želimo da što pre prekine seriju negativnih rezultata – rekao je Nemanja Stojanović Džambo, jedan od trojice fudbalera s kojima su danas raskinuti ugovori.

U klubu su potvrdili da je sa pomenutim trilingom prekinuta saradnja, kao i da će tokom sutrašnjeg dana još najmanje dvojici fudbalera biti data mogućnost da odu i potraže novu sredinu. Umesto njih, rukovodstvo kluba je u završnim pregovorima sa petoricom novajlija, koji bi trebalo, kako kažu, da predstavljaju istinska pojačanja.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!