Radičanke u radnom pogonu – počele pripreme za novu sezonu

RADINAC, 7. avgust 2019 – Rukometašice Mladog radnika iz Radinca počele su pripreme za novu sezonu. Radičanke su u minulom prvenstvu u Prvoj ligi grupa Centra zauzele drugo mesto, odmah iza Beograda, koji je izborio plasman u Super B ligu. Prvoj prozivci, koju je obavio trener Jovica Petković, prisustvovale su gotovo sve rukometašice koje su ostvarile odlične rezultate u prošlom prvenstvu, a stigla su i dva pojačanja.

Živomir Nikolić Deba

– Pripremamo se za nove izazove u Prvoj ligi, mada postoji mogućnost da se kroz baraž domognemo i višeg ranga takmičenja. Kompletne pripreme obavićemo u Radincu i Smederevu, a uz više kontrolnih utakmica učestvovaćemo i na dva turnira. Najpre na međunarodnom, na Trofeju Smederevske jeseni, a prihvatili smo poziv da budemo učesnici i turnira u Debeljači povodom 40-godišnjice tamošnjeg kluba – kaže Živomir Nikolić, predsednik i jedna od osnivača kluba, popularni Deba, nekadašnji golman Smedereva.

Pojačanja: Mila Pešić i Mirjana Obrenović

Do sada su boje Mladog radnika branile gotovo isključivo meštanke Radinca, a sada su im se pridružila i dva pojačanja. Redove radinačkog prvoligaša  pojačala je Mirjana Obrenović (23), bek šuter, do sada članica valjevskog Metalca 2015. Iz ORK Beograda pristigla je talentovana Mila Pešić (20), pivot i desno krilo. Treba reći da će se od sredine avgusta prvom timu na pripremama pridružiti i devojčice, koje će igrati ligu mlađih kategorija Ž-12 i Ž-14.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!