Radinački memorijal osvojila ekipa Fleks Mont

RADINAC, 22. jul 2019 – Pobednik 25. jubilarnog Memorijala Jaza-Kaci 2019 je, moglo bi se reći – prema očekivanju, ekipa Fleks Mont, sastavljena od bivših i sadašnjih članova KMF Smederevo.

Fleks Mont je u finalnoj utakmici, pogocima Ristića, Filipovića i Prvulovića, bio uspešniji od ekipe Sentić komerc i slavio sa 3:0 (0:0).

U borbi za treće mesto Teretana 300 Zlatiborac je savladala nekompletnu ekipu Kladionice Soker sa 6:1 (3:1).

Za najboljeg golmana proglašen je Tihomir Marković iz Kladionice Soker, a iz pobedničkog tima turnira su najbolji igrač Vladan Prvulović i najbolji strelac, sa 10 golova, Darko Ristić.

Pobeddniku je pored pehara i zahvalnica pripala i novčana nagrada u iznosu od 100.000 dinara, a nagrade su im uručili Aleksandar Adamović, predsednik Organizacionog odbora, kao i članovi Jelena Jovanović Atanacković, Katarina Petrović i Žaklina Krstić.

Inače, finalno meče je počelo revijalnom utakmicom petlića Mladog radnika, a potom su na teren izašli golubari Radinca i Lipa, u čijem susretu su domaći bili uspešniji od komšija rezultatom 3:2. Nije izostao ni nastup KUD-a Radinac,a događaju su prisustvovali i članovi Gradskog veća Smedereva Miša Ivković, Svetlana Mihajlović, Saša Branežac, Dejan Milenković i Jamina Vojinović, koja je kapitenu ŽRK Mladi radnik Slađani Mitrović darivala rukometne lopte.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!