Poziv EU PRO – Unapredi poslovanje preduzeća

BEOGRAD/VELIKO GRADIŠTE, 17. jun 2019 – Razvojni program EU PRO sutra će na Srebrnom jezeru održati info-sesiju kako bi zainteresovanim organizacijama za podršku poslovanju predstavio javni poziv za projekte koji treba da doprinesu konkurentnosti i održivosti poslovanja malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, a među gradovima i opštinama koje su uključene u program su Smederevo, Smederevska Palanka i Velika Plana.

Evropska unija će putem poziva „Unapredi poslovanje preduzeća“ sa ukupno 600.000 evra podržati projekte koji će pomoći da preduzetnici, preduzetnice, mikro, mala i srednja preduzeća unaprede proizvodne procese i kvalitet proizvoda i usluga kao i da uvedu relevantne standarde i sprovedu aktivnosti usmerene ka širenju na nova tržišta.

Javni poziv na kome pravo učešća imaju regionalne razvojne agencije, biznis inkubatori, naučno-tehnološki parkovi, klasteri, poslovna udruženja, privredne komore, kao i istraživačke i visokoškolske ustanove sa teritorije koju pokriva EU PRO program, otvoren je do 10. jula 2019. godine.

Info sesija na Srebrnom jezeru u hotelu Danubia Park  počinje u 11 časova.

error: Content is protected !!