Tri zlata i jedno srebro smederevskih veslača drugog dana BIR-a

BEOGRAD, 5. maj 2019 – Drugog dana takmičenja u okviru tradicionalne Beogradske internacionalne veslačke regate,  smederevski veslači osvojili su tri zlatne medalje i jednu srebrnu, tako da je ukupan skor za dva takmičarska dana na Adi Ciganliji – šest najsjajnijih i jedno srebrno odličje.

Zlato su danas osvojili Milka Zdjelar i Milica Mladenović u dubl skulu za kadetkinje (7:59.76). Jovana Vučić i Milica Savić iz Smedereva u dubl skulu za pionirke (4:11.00 )i Petar Samarđžija, Vuk Marković, Dušan Popović i Veljko Vukašinović u četverac skulu za kadete (6:20.38).

Teodora Stevanovska osvojila je srebro u pionirskom skifu (4:15.00).

Milica Pejović je u finalu kadetskog skifa zauzela šestu poziciju (10:05.26), a isti plasman ostvario je i juniorski dubl u sastavu Konstantin Šujić – Todor Marković (7:22.95).

Podsećamo, smederevski veslači su prvog dana takmičenja u okviru tradicionalne Beogradske internacionalne regate osvojili tri zlatne medalje.

Smederevski ženski četverac skul, u sastavu Milica Mladenović, Milica Pejović, Teodora Stevanovska i Milka Zdjelar, zauzeo je prvo mesto (7:30.75) u konkurenciji kadetkinja.

Vuk Marković osvojio je prvo mesto (7:40.69) u konkurenciji kadeta, dok su Dušan Popović i Veljko Vukašinović bili prvi u kadetskom dublu  (7:03.32).


error: Content is protected !!