Za pehar namenjen pobedniku Kupa igraju Vojvodina i Dinamo

SMEDEREVO, 23. mart 2019 –  Danas su u Dvorani Smederevo odigrane dve utakmice polufinala Kupa Srbije u rukometu. U prvoj je Dinamo iz Pančeva slavio protiv šabačke Metaloplastike – 26:21, a u drugoj je novosadska Vojvodina bila bolja od kragujevačkog Radničkog sa 30:21.

U pobedničkom timu prvog susreta, zapaženu rolu, pored golmana Zlatanović, koji je ima 11 odbrana, a „skinuo“ je i jedan sedmerac, imao je Dimitrijević, strelac 6 golova. Šapčanima nije pomogao ni Vorkapić, koji je sa 8 golova bio najefikasniji akter meča.

U drugom susretu nije bilo neizvesnosti – Vojvodina je ubedljivo savladala Radnički, a da će biti tako nagovestio je rezultat poluvremena, bilo je 12:8 za Novosađane. Bila je ovo čak prilika da trener Vojvodine pruži šansu kompletnom pogonu, pa su se gotovo svi upisali u listu strelaca.

Finalna utakmica, borba za pobednički pehar Kupa Srbije u rukometu, između pančevačkog Dinama i novosadske Vojvodine, na programu je sutra, u nedelju, od 18 sati, na istom mestu, u Dvorani Smederevo.

Foto: podunavlje.info

Skorašnji članci

error: Content is protected !!