Za puteve u Podunavskom okrugu 200 plus 850 miliona dinara

SMEDEREVSKA PALANKA, 19. mart 2019 – Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas u Smederevskoj Palanci da bez ulaganja u infrastrukturu nema razvoja i napretka nijedne opštine i najavila da će ove godine će biti uloženo oko 200 miliona dinara u redovno održavanje puteva u Podunavskom okrugu, dok će kroz projekte JP „Putevi Srbije“ biti dodatno investirano 850 miliona dinara.

Ona je, nakon sastanka sa načelnikom Podunavskog okruga Nebojšom Pavlovićem i predstavnicima lokalnih samouprava, Smederevske Palanke, Velike Plane i Smedereva, kazala da će Vlada nastaviti da ulaže u saobraćajnu i komunalnu infrastrukturu, kako bi se u svakom delu Srbije omogućio normalan život građana.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, koji je takođe učestvovao na sastanku, rekao je da se problemi građana rešavaju u direktnoj komunikaciji sa lokalnim samoupravama – od problema sa lokalnim sportskim terenima do najvećih projekata, poput izgradnje sportskih hala. Udovičić je dodao da se naročito radi na opremanju škola i vraćanju sporta u škole.

Načelnik Podunavskog okruga Nebojša Pavlović preneo je zahvalnost potpredsednici Vlade na velikoj pažnji posvećenoj problemima lokalnih samouprava iz okruga i kazao da je danas razgovarano o svim značajnim projektima u tom kraju.

Foto: Vlada Srbije, srbija.gov.rs

Skorašnji članci

error: Content is protected !!