FK Smederevo – Pobeda u Kupu, poraz na generalnoj probi

SMEDEREVO, 4. mart 2019 – U utakmici gradskog kupa, kombinovani tim Smedereva, u kome je bilo više omladinaca, u Vranovu je, pogocima Milentijevića, Markovića, Filipovića, Milosavljevića i Alentijeva, savladao ekipu Proletera 1947 sa 5:0.

Zanimljivo je da je i u preostale dve utakmice dve utakmice ovog kola postignut identičan rezultat: Borac 1932 – Podunavac Udovice5:0 i Hajduk Veljko Dobri Do –Proleter Mihajlovac 0:5. Susret između Crvene zvezde iz Suvodola i Osipaonice odložen je za četvrtak 7. mart od 14 i 30.

Pre ovih duela, na neutralnom terenu u Kovinu Smederevo je, u generalnoj proveri pred nastavak sezone, doživelo poraz od Kolubare rezultatom 2:1 za Lazarevčane. Smederevci su poveli u 5. minutu, kada je Lepojević dijagonalom pronašao Nikolića, a ovaj sa ivice kaznenog prostora pogodi mrežu protivnika. U 12. minutu je lider Srpske Lige Beograd golom Jovanovića izjednačio, da bi, nakon što su zicere propustili da realizuju Nemanja Stojanović i Aćimović, iz kontre je Radonjić kaznio promašaje Smederevaca i doneo pobedu Kolubari.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!