Uhapšen zbog nanošenja teških telesnih povreda

SMEDEREVO, 11. februar 2019 – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su I.C. (40), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

On se sumnjiči da je juče, na parking prostoru u ulici Milutina Bojića u Smederevu, nakon svađe oko parkiranja automobila, 44-godišnjem muškarcu zadao više udaraca po glavi i telu, nanevši mu teške telesne povrede.

Po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom tužiocu u Smederevu.

Prethodno, iz Policijske uprave u Smederevu je saopšteno da je tokom vikenda bila pojačana kontrola saobraćaja “s akcentom na sankcionisanje vozača koji upravljaju vozilom brzinom većom od propisane”.

Tokom akcije, na području Policijske uprave u Smederevu kontrolisano je 105 vozila i vozača i evidentirano i sankcionisano 98 prekršaja.

Protiv 87 vozača su podnete prekršajne prijave zbog prekoračenja ograničenja brzine kretanja, protiv tri zbog korišćenja mobilnog telefona u toku vožnje, a podneto je i osam prijava zbog ostalih prekršaja iz oblasti Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!