Stošić obećava svetsku krunu

BEOGRAD/SMEDEREVO, 20. decembar 2018 – U beogradskom hotelu „Konstantin“, održana je konferencija a potom i zvanično merenje uoči spektakla u kik boksu koji će sutra biti održan u Dvorani Smederevo, meča za titulu prvaka sveta u lou kiku, kategorija do 81,4 kilograma, između Smederevca Nikole Stošića i Portugalca Rikarda Fernandeza.

„Dobro poznajem Portugalca, koga sam ove godine na Evropskom prvenstvu savladao na poene. Tada je meč trajao 3 runde po 2 minuta, a sada je predviđeno da traje 5 puta po 3 minuta. To iziskuje drugačiji izbor taktike. Sa trenerom Dejanom Pavićem radio sam žestoko i verujem da će kruna ostati u mom Smederevu“, rekao je Stošić.

Zbog kašnjenja aviona iz Portugala i konferencija je počela sa zakašnjenjem, ali to nije smetalo izazivaču, koji je na merenju, kao i Stošić, imao 81 kilogram.

„Nisam došao kao turista, želim da šampionski pojas ponesem u Portugaliju. Dobro poznajem rivala i verujem da ću mu se revanširati za nedavni poraz. Ubeđen sam da ću pakleni rad u proteklih nekoliko meseci krunisati pobedom“, nije krio optimizam ni Fernandez.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!