Održan prvi Dan smederevskog sporta

SMEDEREVO, 15. decembar 2018 – Prva sportska manifestacija pod nazivom „Dan smederevskog sporta“, održana je danas u Dvorani Smederevo. Zainteresovanim Smederevcima predstavilo se 40-tak klubova iz 20 sportskih grana, od ukupno 102 kluba iz sportske porodice u okviru Saveza sportova Smederevo.

Manifestaciju su otvorili Slavoljub Piper, predsednik Upravnog odbora Sportskog saveza Srbije, koji je pohvalio smederevski Savez sportova i izrazio nadu da će i ostali gradovi prihvatiti ideju organizacije ovakve manifestacije i Bojan Teofilović, zamenik gradonačelnika Smedereva.

Posle svečanog otvaranja manifestacije, prisutnima su se predstavili atletičari, veslači, stonoteniseri, jedriličari, fudbaleri, odbojkaši, streličari, strelci, planinari-orijentirci, kao i predstavnici ostalih sportova koji čine veliku armiju smederevskih sportista, a sve sa jednim ciljem – privući što više dece u sport.

Organizatori su na kraju današnje manifestacije pozvali klubove da predlože svoje najistaknutije pojedince u oblasti smederevskog sporta za 2018. godinu.

Skorašnji članci

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien