Uhapšen zbog podvođenja maloletnice

BEOGRAD/SMEDEREVO, 15. decembar 2018 – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u više odvojenih akcija uhapsili su 23 osobe, saopštio je danas MUP. U Smederevu su uhapsili R.M. (1961), za koga se sumnja da je od maja do oktobra ove godine oštećenu petnaestogodišnju devojčicu podvodio više puta u cilju seksualne eksploatacije starijim muškarcima i na taj način pribavio imovinsku korist za sebe. R.M. je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

U Smederevu je uhapšen i D.D. (1997), pod sumnjom da je od kraja 2016. do decembra ove godine slao preteće poruke uvredljive sadržine dvema oštećenima. I on je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

U Beogradu je uhapšen T.Ž. (1973) iz Smederevske Palanke za koga se sumnja da je 13. decembra ove godine, u ranim jutarnjim časovima, u gradskom autobusu, koji saobraća na relaciji Mladenovac-Beograd, seo pored oštećene i rukom  je nepristojno dodirivao po desnoj nozi. Iako je ona pomerila svoju nogu, on je nastavio sa nedoličnim ponašanjem i uznemiravanjem, zbog čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden  Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!