Otimali, krali, pa dolijali

SMEDEREVO,  29. novembar 2018 – U sklopu više akcija koje je policija sprovela ovih dana, u Smederevu su uhapšeni A.R. (1989) i A.A. (1998) za koje se sumnja da su 11. oktobra ove godine više puta udarili muškarca iz Smedereva, nanevši mu lake telesne povrede, a nakon toga mu oteli kožnu jaknu i bicikl. Policija je ukradene predmete pronašla, a oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

Uhapšen je i M.C. (1997) za koga se sumnja se da je u noći između 4. i 5. oktobra provalio u jednu prodavnicu u Mihajlovcu iz koje je ukrao cigarete, mesne proizvode, alkoholna i bezalkoholna pića. Na taj način, vlasnik prodavnice oštećen je za više od 158.000 dinara.

I on je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, policija je podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv osamnaestogodišnjeg mladića, za koga se sumnja da je, od 2016. do 2018. godine, više puta provalio u dve samostalne ugostitelјske radnje, u magacin gradske uprave, jednu diskoteku i poslovnu zgradu u Smederevu, odakle je ukrao klima uređaje, opremu za ugostitelјstvo, alkoholna pića, stolove, stolice i razni alat. Vrednost ukradene robe procenjuje se na oko 260.000  dinara.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!