Hapšenja u Smederevu i Velikoj Plani

SMEDEREVO/VELIKA PLANA, 28 novembar 2018 – Proteklih dana pripadnici Policijske uprave u Smederevu uhapsili su nekoliko lica zbog različitih krivičnih dela.

N. Č. (1977) je uhapšen pošto se na parkiralištu kod Tvrđave u Smederevu dvojici oštećenih lažno predstavio kao saobraćajni inspektor, rekao im da su se pogrešno parkirali i da su već fotografisani, te da treba da mu plate 2.500 dinara kako bi naredio da se unište fotografije. Onda je telefonom navodno pozvao kolegu, kome je rekao da pocepa fotografije izvršenog prekršaja i od oštećenih je, kako se sumnja, uzeo 2.500 dinara.

S.D. (1980) je uhapšen pod sumnjom da je 22. novembra 2018. godine pokušao da stupi u kontakt sa muškarcem koji mu duguje 200 dinara, a koji nema stalno mesto boravka već često boravi u teretnom vagonu „Železnica Srbije“. Pošto ga nije našao, kako se sumnja, iz revolta je izazvao požar u kojem je vagon izgoreo u potpunosti, a u požaru je pričinjena materijalna šteta u iznosu od 246.250 dinara, za koliko su oštećene „Železnice Srbije“.

N.O. (1989) je osumnjičen da je kao zaposleni u jednom trgovinskom objektu pribavio broj mobilnog telefona oštećene, koju je potom pozivao video pozivom i pokazivao joj intimne delove tela. Takođe, sumnja se i da je zatim, kao zaposleni u jednom preduzeću, prilikom isporuke paketa upoznao oštećenu, pribavio njen broj mobilnog i takođe joj uputio video poziv sa lascivnim sadržajem.

Trojica osumnjičenih su, uz krivičnu prijave, privedeni Osnovnom  tužilaštvu u Smederevu, odnosno  Osnovnom  tužilaštvu i Velikoj Plani.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!