Čeliku uručen šampionski pehar

SMEDEREVO, 26. novembar 2018 – Tokom vikenda, na Beogradskom sajmištu je održan 7. Međunarodni sajam sporta pod sloganom “Put uspeha”. Štandove su imali i Planinarski savez Srbije i Orijentiring savez Srbije, čiji je član i PSK Čelik, koji je predstavio svoje istaknute članove i reprezentativce. U delu koji se odnosi na planinarsku orijentaciju, Planinarsko sportskom klubu Čelik uručen je pehar za ukupnog pobednika, šampiona države za 2018. godinu. Pehare za prvo mesto dobile su pionirke i veterani Čelika, za drugo mesto pehare su dobile ekipe čelika u kategorijama pioniri, seniorke i veteranke, dok je pehar za treće mesto pripao seniorima Čelika. Tako je dodelom ovih priznanja, spuštena zavesa na ovogodišnju takmičarsku sezonu planinarske orijentacije.

Minulog vikenda, u organizaciji Planinarsko smučarskog društva “Ćira“ iz Lajkovca, u saradnji sa Planinarskim savezom Srbije, organizovana je tradicionalna republička akcija “Stazama Kolubarske bitke“. U akciji je učestvovalo 16 članova PSK Čelik, među kojima i troje dece.

PSK Čelik intenzivno prikuplja pristupnice i razgovara sa zainteresovanima za novu školu orijentiringa. Rok za prijavljivanje se produžuje do 20. decembra, zbog učešća članova kluba na zimskom orijentiring kampu u Beogradu, koji se održava drugog i trećeg vikenda decembra.  Klub  očekuje dobar odziv, zainteresovane kandidate, kako bi stvorio osnove za još bolju sledeću takmičarsku sezonu.

Pripremio Branko Grujić. Fotografije su iz arhive članova kluba

Skorašnji članci

error: Content is protected !!