Hapšenja zbog droge i podmetanja požara

SMEDEREVO/SMEDEREVSKA PALANKA, 13. septembar 2018 – Pripadnici MUP-a su, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u više odvojenih akcija u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 41 osobu, među njima jednu u Smederevu i jednu na području Smederevske Palanke .

U Smederevu je uhapšen  S.E. (26), Pod  sumnjom da je izvršio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga, a kod koga je, kako stoji u saopštenju MUP-a, prilikom pretresa pronađeno 14,5 grama spida. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Pod  sumnjom da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti uhapšen je D.R. (46), koji se tereti da je, zbog neraščišćenih imovinsko pravnih odnosa, zapalio porodičnu kuću muškarca iz sela Kusadak kod Smederevske Palanke, koja je u potpunosti izgorela. Na ovaj način vlasniku kuće, kako se navodiu saopštenju MUP-a, pričinio je materijalnu štetu od oko 400.000 dinara. I njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Velikoj Plani.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!