Predsednik za primer

SMEDEREVO, 5. septembar 2018 – Predsednik Skupštine stanara u zgradi u Ulici Dimitrija Davidovića broj 13 u Smederevu, koji je želeo da ostane anoniman, inicirao je ali i se sam prihvatio akcije ulepšavanja eksterijera oko višespratnice o kojoj vodi računa.

„Pa, kreće Smederevska jesen, nije red da se brukamo pred gostima sa strane“, kaže predsednik koji je „uzeo stvar u svoje ruke“.

On je danas uredio dve klupe ispred stambene zgrade, u kojoj i sam, sa svojom porodicom, živi.

Pomoć mu je pružio komšija, zakupac poslovnog prostora, koji je nabavio daske za klupe. Predsednik je, ne čekajući komšije, samoinicijativno zamenio dotrajale daske na klupama za odmor i odmah ih dva puta prelakirao.

„Moram da stavim obaveštenje, da ne sedne neko i upropasti odeću“, glasno je razmišljao, dok mu je ćerka pomagala da se počisti smeće ispred zgrade, nagomilano za vreme odmora koji je koristio van Smedereva.

„Čudni smo ljudi, a mora neko i da ih pokrene, ali sad sam tu i počinjemo sa lišćenjem i ulepšavanjem prostora oko zgrade. Pa, ovde i mi živimo, volim da je čisto“, kaže ovaj revnosni predsednik i obećava za komšije, koje su se odazivale akcijama, bonus – pečenje paprika za ajvar na starom šporetu u pomoćnoj prostoriji

Skorašnji članci

error: Content is protected !!