Performans/instalacija o razvoju mašte dece 

KOVIN, 4. septembar 2018 – U galeriji kovinskog Centra za kulturu večeras će, početak je zakazan za 20 sati, biti predstavljen audio performans/prostorna instalaciju umetničkog para Jelene Paligorić i Andreja Sinkevića.
„Priče ispod ćebeta letećeg kreveta“su multidisciplinarni projekat zamišljen kao jedno od mogućih rešenja u razvijanju čitanja i slušanja kod dece na savremen način, kao i upoznavanje najmlađih sa mogućnostima koje imaju savremena umetnost i galerijski prostor. Reč je o pet priča u trajanju od deset minuta koje će biti emitovane sa zvučnika, a svi posetioci izložbe na svoje mobilne telefone ili elektronske uređaje dobiće svih pet audio priča koje će nakon izložbe moći da puštaju svojoj deci.

Za vreme trajanja izložbe autori će posetiocima omogućiti radionicu slušanja i različitih tehnika koje se mogu upotrebljavati za poboljšanje slušanja u trajanju od sat vremena. Radionica će biti održana u subotu, 8. septembra u 12 časova u Galeriji, a dobrodošli su svi roditelji sa decom bez obzira na uzrast.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!