Atletika: Pet medalja u petom kolu lige

KRUŠEVAC, SMEDEREVO, 26. avgust 2018 – U petom kolu letnje lige u atletici, poslednjem u nizu, koje je održano ove subote u Kruševcu, takmičari Atletskog kluba “Smederevo” ostvarili su odličan rezultat – od  njih sedmoro, koliko je nastupalo, petoro kući donose medalje.

Jelena Morača izborila je zlatnu medalju u bacanju kugle za mlađe pionirke, rezultatom 9,65, a bila je četvrta u bacanju vorteksa rezultatom 30,60. Jovani Stanković pripala je srebrna medalja u trci na 600 metara u kategoriji mlađih pionirki, rezultatom 1:44,71. Ona je ponovo odmerila snage sa atletičarkama iz Novog Pazara koje treniraju na atletskoj stazi, pa je utoliko njen uspeh značajan. Mateja Radojević, osvojio srebrnu medalju u trci na 800 metara u kategoriji atletske škole “A”, rezultatom 2:44,56, a Marko Stanković se okitio bronzanim odličjem u istoj disciplini i istoj kategoriji  u vremenu 2:50,66.

Senka Aranđelović je zauzela četvrto mesto u skoku u dalj rezultatom 4,62  u kategoriji mlađe pionirke i Anđela Tomić četvrta u trci na 200 metara rezultatom 38,13 u kategoriji atletske škole “B”.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!