Zapalio auto-servis u kome je radio

VELIKA PLANA, 25. avgust 2018 – Policija je uhapsila Đ. D. (38) iz okoline Velike Plane pod sumnjom da je izvršio teško krivično delo protiv opšte sigurnosti. On je osumnjičen da je sinoć oko 22 i 40 podmetnuo požar u automehaničarskoj radnji na auto-putu Niš-Beograd kod Lozivičke česme, saopštio je danas MUP Srbije.

Đ. D. je povremeno radio u tom auto-servisu, a požar je podmetnuo u pomoćnoj prostoriji, kako se sumnja, upotrebom benzina. Po izbijanju požara on je izašao iz pomoćne prostorije i dvojici radnika, koji su još uvek bili u servisu, rekao da je izbio požar i da napuste radionicu. Radnici su pokušali da ugase požar, ali u tome nisu uspeli, jer se, zbog velikog broja auto-guma, požar brzo proširio, pa su pozvali vatrogasce koji su ukrotili vatru.

U požaru niko nije povređen, ali je u potpunosti izgorela sva oprema, alati, kancelarija, pomoćne prostorije, jedan automobil i oko 100 automobilskih guma.

Đ. D. je noćas, nekoliko sati nakon izvršenja krivičnog dela, pronađen i uhapšen. Nјemu je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!