Smederevska Gradska skupština u utorak, 7. avgusta

SMEDEREVO, 3. avgust 2018 – Sednica Skupštine grada Smedereva zakazana je za utorak, 7. avgust, a na predloženom dnevnom  redu je 15 tačaka sa 26 podtačaka.

Rebalans budžeta u 2018, završni račun za 2017. sa izveštajem nezavisnog revizora i Informacija o realizaciji budžeta Grada Smedereva u prvom polugođu ove godine, čine aktuelna pitanja iz oblasti finansija.

Prethodno će se raspravljati o predloženoj promeni Statuta grada Smedereva, a na dnevnom redu su i informacije o finansijskim izveštajima javnih komunalnih preduzeća, ali i predlozi za davanje saglasnosti o raspodeli dobiti za 2017. godinu javnih i javnih komunalnih preduzeća.

Predložene su i izmene i dopune odluka o pravima socijalne zaštite i o utvrđivanju zakupnina za poslovni prostor u javnoj svojini Grada Smedereva.

Pred odbornicima će se naći i predlozi za davanje saglasnosti na izmene i dopune programa poslovanja JKP Zelenilo i groblja i predlozi za davanje saglasnosti na izmene i dopune finansijskih planova za 2018. Predškolske ustanove, Regionalnog centra i Doma zdravlja Smederevo.

To su samo neke od tema o kojima će raspravljati smederevski odbornici na sednici, čiji je početak ponovo zakazan za 10 časova.

Podsetimo, prethodna sednica Skupštine grada Smedereva održana je 11. maja.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!