Mladi radnik pobedio Smederevo

POŽAREVAC, SMEDEREVO, 29. jul 2018 – U okviru priprema za predstojeću srpskoligašku sezonu, u Požarevcu su se sastali Mladi Radnik i Smederevo, u utakmici u kojoj je domaćin slavio pobedu sa 2:1.

Iako su Smederevci u toku većeg dela susreta imali više loptu u posedu i inicijativu, domaći su zabeležili trijumf u tradicionalnom komšijskom derbiju, pa makar on bio, kao ovaj, prijateljsko odmeravanje snaga.

U 53. minutu, nakon igranja rukom u kaznenom prostoru domaćih, sa 11 metara Petković je doneo prednost smederevskoj ekipi. Bivši oklopnik Tasić je poveo kontru i nesebično uposlio usamljenog Stojiljkovića, kome nije bilo teško da savlada Dobrića u 71. minutu i izjednači rezultat. Usledila su tri zicera Milentijevića, ali je on pogađao ili golmana domaćih ili stativu. Kada se činilo da neće biti pobednika, u 90 minutu dosuđen je slobodan udarac za Mladi radnik, na ubačenu loptu sa leve strane T. Janković je glavom uspeo da prebaci gol crtu. Iako je Marković izbacio loptu u polje, sudija je pokazao na centar, pa su tako Požarevljani trijumfovali u ovom pripremnom susretu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!