You are here

Objavljen poziv za Street Art Festival

POŽAREVAC, 9. jul 2018 – Art Distrikt, u partnerstvu sa Omladinom JAZAS-a Požarevac i uz podršku Grada Požarevca, danas je objavio poziv za učešće na drugom Street Art Festivalu koji će se održati od 3. do 6. avgusta u Požarevcu.

Tema Festivala je Optička iluzija (Optical Illusion), a poziv je namenjen vizuelnim umetnicima, performatorima, grafiti umetnicima, muralistima, uličnim izvođačima, radioničarima, muzičarima, uličnim sviračima, busking umetnicima, dizajnerima, video mapping umetnicima, pantomimmičarima, majstorima pirotehnike, scenskih i specijalnih efekata kao i svima onima koji imaju ideju kako da grad Požarevac učine mestom pozitivne umetničke atmosfere.

Poziv se odnosi na pojedince, trupe i udruženja iz Srbije i inostranstva.

Svoju viziju u obliku crteža, skice, fotografije, video ili tekstualnog materijala zajedno sa kraćom biografijom umetnika, spiskom potrebnog materijala (i procenjenim budžetom) i opreme, vremena potrebnog za realizaciju projekta poslati na artdistrict.rs@gmail.com

Slati linkove ranijih radova a sav drugi materijal u pdf formatu.

Svim učesnicima biće obezbeđen: materijal, smeštaj, ishrana, legalne javne i privatne površine za izradu projekta, urbanističke dozvole i sl, tehnička oprema, tehnička ispomoć, PR i prezentacija ostvarenih radova, digitalizacija radova, sertifikati o učešću.

Prijave se podnose do 25. jula u ponoć. Rezultati konkursa biće objavljeni na sajtu www.artdistrict.rs 27. jula, a odluku o odabranim učesnicima donosi Organizacioni odbor Festivala. Za sve dodatne informacije: artdistrict.rs@gmail.com

Related posts