Od danas preuzimanje penzionerskih kartica 

SMEDEREVO/SMEDEREVSKA PALANKA/VELIKA PLANA, 25. jun 2018 -Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz Smedereva i opština Smederevska Palanka i Velika Plana da će od danas, 25. juna, moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice svakog radnog dana, od 8 do 15 časova.

Penzioneri sa prebivalištem u Smederevu preuzimaće kartice u Domu penzionera u Smederevu, Ivana Gundulića 3. Korisnicima na teritoriji opštine Smederevska Palanka kartice su dostupne za preuzimanje u ispostavi Filijale Smederevo u Smederevskoj Palanci, Trg heroja 6, dok će svoje kartice korisnici sa prebivalištem u Velikoj Plani preuzimati u ispostavi Filijale Smederevo u Velikoj Plani, Nikole Pašića 1.

Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument, lična karta ili pasoš, da bi preuzeli karticu. Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uklјučeni u isplatu posle 26. februara 2018. godine. Porodični penzioneri, roditelјi, staratelјi i hranitelјi prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!