Duel komšija bez golova

SMEDEREVO, 13. maj 2018 – U susretu Smedereva i Mladog radnika nije bilo pobednika, nije bilo ni golova, iako su gosti bili ti koji su imali nekoliko izglednih prilika da se utakmica tako ne završi, a imali su petnaestak minuta i čoveka više na terenu.

Na samom početku Požarevljani su pripretili preko Dejana Jovanovića, a odmah zatim opasnu kontru Jovana Mladenovića osujetio je njegov prezimenjak – štoper domaćih Nemanja Mladenović.

Prošlo je više od pola sata igre kada je prvi put domaćin ugrozio gol Mladog radnika preko Lepojevića, čiji je udarac sa ivice kaznenog prostora zaustavio golman Savić.

Nastavak je počeo prečkom Muljajića iz slobodnog udarca, a šut Mladenovića posle odbitka uspešno je odbranio Bogdanović. Imali su Požarevljani još jednu opasnu kontru, preko Stojanovića, a jedini pravu priliku domaćin nije iskoristio u 74. minutu, kada je Stevanovićev udarac sa ivice peterca golman Savić prosledio u korner. Odmah potom, u sledećem minutu, Ivković je zaradio drugi žuti karton, brojčanu prednost gostiju mogao je da iskoristi Vasiljević, ali je golman Smedereva ponovo bio siguran.

Zanimljivo je da će isti rivali već u sredu ponovo odmeriti snage na stadionu Smedereva u okviri prvog kola Kupa FSRZS.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!