Antić i Palma na tribini u Baničini

SMEDEREVSKA PALANKA, 20. mart 2018, izvor: sps.org.rs – Potpredsednik SPS Aleksandar Antić i predsednik JS Dragan Marković Palma prisustvovali su predizbornoj tribini koalicije SPS-JS u selu Baničina kod Smederevske Palanke.

Aleksandar Antić, potpredsednik Socijalističke partije Srbije je u svom govoru naglasio da koalicija SPS – JS ima program, prepoznaje probleme i ima viziju kako da ih reši.

On je rekao da je život na selu težak, ali da ima smisla i da daje rezultate. Akcenat koalicije SPS-JS biće na uređenju putne infrastrukture, unapređenju školstva i zdravstvene zaštite u Smederevskoj Palanci. Vodiće se računa i o mladima, a neće biti zapostavljeni ni poljoprivrednici. Pozivajući prisutne u selu Baničina da izadju na izbore koji se održavaju 25. marta i da glasaju za broj 4. Antić je rekao da su predsednik SPS-a Ivica Dačić i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma najbolji dvojac na političkoj sceni Srbije. Izneti politički stavovi, kao i predlozi predstavnika koalicije SPS-a i Jedinstvene Srbije naišli su kod meštana Baničine na odobravanje i opštu podršku.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je poručio da na nedeljnim izborima glasaju za broj četiri jer iza koalicije Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije stoje realizovana obećanja.

– Ja znam kako je teško živeti na selu i zato ćemo posle izbora u vašem selu najpre otvoriti zdravstvenu ambulantu koja će raditi svakog dana. Uradićemo rebalans budžeta i đaci i penzioneri više neće plaćati autobuski prevoz. Nama možete verovati kada je reč o investitorima zato što smo mi mnoge investitore doveli ne samo u Jagodinu nego i u druge gradove Srbije. Mi ćemo svake nedelje dolaziti i rešavati vaše probleme. Pomagaćemo doktoru Periši Jovanoviću kandidatu za predsednika opštine, koji je izuzetan hirurg, da svaka ulica bude asfaltirana. Rešićemo vam i problem sa signalom za mobilnu telefoniju. Budžet Smederevske Palanke trošiće građani, a odbornici i članovi Gradskog veća neće primati plate i dnevnice.

Svakog petka u mesecu doktor Jovanović će primati građane i neće primati platu u opštini. Što se tiče poljoprivrede imate dobru zadrugu i uz malo pomoći poljoprivredni proizvođači će imati koristi. Poljoprivrednici unapred moraju da znaju otkupnu cenu i kome prodaju proizvode – rekao je Marković. On je dodao da ako je na izborima u Jagodini pet puta pobeđivao sa više od 60 odsto glasova i da ako su ga priznali njegovi sugrađani nema razloga da to ne učine i građani Smederevske Palanke.

Govoreći o predsedniku SPS-a Ivici Dačiću, Marković je kazao da je Dačić najbolji srpski diplomata i da je od najboljeg predsednika na svetu Vladimira Putina, najbolji ministar inostranih poslova na svetu Ivica Dačić dobio orden.

Mi smo jedina koalicija u kojoj nije bilo razdora i koja traje najduže na političkom nebu Srbije, ocenio je Marković. Inače, tribini u Baničini pored predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme prisustvovalo je i četvoro poslanika JS, Marija Jevđić, Jelena Vujić Obradović, Đorđe Kosanić i Vojislav Vujić.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!