Konkurs za radna mesta u Lidlu otvoren do 24. marta

BEOGRAD/SMEDEREVO, 9. mart 2018 – Kompanija „Lidl“ je, kako je i najavljeno, danas objavila konkurse za prijem u radni odnos osoblja koje će raditi u njihovim novootvorenim objektima u 18 gradova u Srbiji, među njima i u Smederevu.

Traže prodavačice i prodavce na neodređeno vreme, za rad sa kupcima, rad na kasi, slaganje i dopunu robe, održavanje higijene prodavnice i skladišnog prostora. Potrebna je srednja stručna sprema, poželjno je iskustvo u radu u prodaji, a kao kvaliteti koje bi kandidati trebalo da imaju navode se sledeće osobine: orijentisanost ka kupcima, visoka posvećenost radu, timski rad, kolegijalnost i fleksibilnost, i upornost, pedantnost i preciznost u radu.

S druge strane, kompanija nudi; elektronsku evidencija radnog vremena, na osnovu koje se plaća svaki minut rada, petodnevnu radnu nedelju, prekovremeni rad i dodaci se plaćaju u skladu sa zakonom, regres i topli obrok su dodatak ugovorenoj zaradi. Obezbeđena je obuka za rad, kako stoji u oglasu, postoji mogućnost ličnog i profesionalnog razvoja, a i to je „prilika da postanete član tima koji će otvoriti Lidl prodavnice na našem tržištu“.

Konkurs je otvoren do 24. marta.

https://karijera.lidl.rs/sr/otvoreni-konkursi-347/Prodavac-m-%C5%BE-Smederevo-76

Skorašnji članci

error: Content is protected !!