Senkina bronza zlata vredna

SMEDEREVO, 18. februar 2018 – Smederevska atletičarka Senka Aranđelović osvojila je bronzanu medalju u skoku u dalj na Državnom prvenstvu u dvorani za mlađe juniorke i juniore, potvrđeno je portalu Podunavlje.info.

Prvenstvo Srbije za mlađe pionirke i pionire koje je održano u Atletskoj dvorani u Beogradu ostaće upamćeno po sjajnom skoku Senke Aranđelović od 4,63 m, što je bilo dovoljno za osvajanje medalje. Iz smederevskog kluba poručuju da, kada se uzme u obzir da za ovu disciplinu nemaju baš nikakve uslove za treniranje, ova medalja je zlata vredna. Naravno, velike zasluge za ovaj uspeh pripadaju Senkinom treneru Vesni Mihajlović.

U subotu su nastupala još tri takmičara Atletskog kluba Smederevo koji su ostvarili sledeće rezultate: Mateja Radojević – 8. mesto u trci na 800 m (2:39,76), Sergej Čuljković – 8. mesto u trci na 200 m (32,25) i Jovana Stanković – 11. mesto u trci na 600 m u vremenu 1:52,34.

U Atletskoj dvorani u Beogradu, najmlađi članovi Atletskog kluba “Smederevo” u nedelju su učestvovali kao finalisti takmičenja “Dečija atletika” i zauzeli 6. mesto.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!