Umetničko zabavište – galerija radosti

SMEDEREVO, 29. januar 2017 – Predškolska ustanova „Naša radost“ u saradnji sa pozorištem PATOS, Muzejem u Smederevu, smederevskom Narodnom bibliotekom i Orkestrom „Svetlost“ organizuje program „Umetničko zabavište – galerija radosti“.

Program će biti realizovan od 1. do 28. februara, svakog radnog dana od 14 do 16 i 30 u prostoru Gradske galerije savremene umetnosti u Smederevu za decu uzrasta od 3 do 7 godina. U osmišljavanje i realizaciju programa biće uključeni vaspitači, stručni saradnici Ustanove, kustosi smederevskog muzeja, koordinator Dečjeg odeljenja Narodne biblioteke, dramski pedagozi pozorišta PATOS, članovi orkestra „Svetlost“, zajedno sa decom i članovima porodica.

Ovaj program je namenjen deci koja su izvan sistema predškolskog vaspitanja i obrazovanja, kao i deci koja su korisnici usluga Predškolske ustanove. Namera je da se deci ranog uzrasta ponude raznovrsni podsticaji za kvalitetno učenje, razvoj i obrazovanje na različitim mestima u zajednici koja postaju mesta susretanja i učenja dece i odraslih.

PU „Naša radost“ je u saradnji sa institucijama kulture grada Smedereva od 2015. godine realizovala više programa u ovoj oblasti: Muzejske igre, Festival drame i Umetničko zabavište.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!