You are here

Six Pack ponovo pred Palančanima

SMEDEREVSKA PALANKA, 11. januara 2018 – Legendarni palanački sastav „Six Pack“ ovog petka nastupa na, kako sami kažu, „tradicionalnom godišnjem zavičajnom koncertu“. „Punk Rock Cafe“ je domaćin nastupa koji počinje u 22 časa.

Bend najavljuje repertoar osvežen idejama publike, pozivajući „da još jednom urlamo ’Fabričku grešku’, ’Crvene makove’, ’Kameleona’, ’Nekako najviše me boliš ti’, ’Paramparčadi’ i ostale hitove“, one koji su ovaj bend učinili jednom od najvećih koncertnih punk rock atrakcija čitavog ex-Yu prostora.

Da li će izvoditi i „“Bože, čuvaj premijera“, s obzirom na palanačku vazda fluidnu političku situacija, sada još i „privremeno organsku“, ili je to samo za druge gradove i „upotrebu na netu“, ostaje da se vidi.

Videće i čuti to oni koji uspeju da uđu jer je broj karata ograničen na samo 200, cena je 250, a ukoliko karata do dana koncerta ostane, one će se prodavati na ulazu po 300 dinara.

Bože, čuvaj premijera!

Kada smo ustanovili da nam je sada premijer žensko, pomislili smo da će nam pesma postati demode. Medjutim, posle njenih iznetih stavova i izjava upućenim radnicima "Fiata" i "Goše" (koji štrajkuju gladju zbog neisplaćenih x-y plata), ova numera će i dalje biti himna mnogih. Nažalost.

Posted by SIX PACK on среда 19. јул 2017.

 

Related posts