Božićni paketi za penzionere Železare

SMEDEREVO,  5. januar 2018. godine – Direktor HBIS Group Serbia Sihai Song danas je domaćinstvima penzionera koji su napustili kompaniju uručio božićne pakete sa namirnicama, saopštio je danas Sektor za odnose s javnošću HBIS Group Serbia.

Kompanija je obezbedila 130 ovakvih paketa namenjenih bivšim kolegama koji su se penzionisali u 2017. godini i porodicama radnika koji su preminuli prošle godine. Božićni paketi su podeljeni 4. i 5. januara u Smederevu i u Šapcu.

„Drago mi je što mogu da pomognem penzionerima naše kompanije da predstojeće praznike i početak godine provedu bezbrižnije i lepše. Praksa darivanja penzionera postoji u Kini i mi smo, vođeni time, organizovali ovu akciju i u Srbiji, gde rade pogoni naše železare“, rekao je direktor Song.

U porodicama nekadašnjih radnika železare ova akcija izazvala je najpozitivnije emocije: „Drago nam je što nismo zaboravljeni“, „Ova vaša pažnja, više možda i od vrednosti paketa, nam mnogo znači“, „Želimo našoj kompaniji, u kojoj smo takoreći do juče radili, da se i dalje razvija“, samo su neke od reči zahvalnosti, stoji dalje u saopštenju,  kojima su ljudi uzvratili na poklon paket koji su od direktora Songa dobili.

Jedan broj ovih paketa danas je, takođe lično, uručio i generalni direktor HBIS Group Serbia Đun Džao (Zhao Jun).

Vrednost jednog paketa iznosi 12.000 dinara.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!