Velikoplanjanska skupština sutra zaseda

VELIKA PLANA, 27. decembar 2017 – Za ovaj petak zakazano je poslednje zasedanje Skupštine u Velikoj Plani za ovu godinu.

Da bi se poštovali rokovi i sve bilo urađeno dok se ne otcepi poslednji list na kalendaru, pred odbornicima će se naći rešenja o davanju saglasnosti na programe rada i poslovanja javnih preduzeća i ustanova za 2018. godinu čiji je osnivač opština, ali i Strategija razvoja socijalne zaštite od 2018 do 2022. godine u Velikoj Plani. Razmatraće i odluke o opštim pravilima kućnog reda u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama, o minimalnoj visini izdvajanja na ime troškova tekućeg i investicionog održavanja zajedničkih delova zgrade i o visini iznosa naknade za postavljenog prinudnog upravnika zgrade, na teritoriji opštine, zatim i o ekonomskoj ceni programa vaspitanja i obrazovanja u Predškolskoj ustanovi “Dečje carstvo“ Odbornici će odlučivati i o Programu razvoja i unapređenja turizma na teritoriji opštine Velika Plana i o izmeni Statuta Mesne zajednice Lozovik.

Početak 18. sednice Skupštine opštine Velika Plana zakazan je za 10 sati, kao i obično, sednica je u sali Doma omladine.

Izdvajamo