Veliki mag iz Male Plane

SMEDEREVSKA PALANKA/VELIKA PLANA, 5. decembar 2017 – Mihailo Ž. (39) iz Male Plane kod Smederevske Palanke osumnjičen je da se predstavljao kao beli mag i da je prevario za 3,3 miliona dinara nekoliko stotina građana Srbije, kojima je obećavao da će im „skinuti crnu magiju“.

Oni koji su očekivali da im „skine čini“ ili učini sličnu „uslugu“, plaćali su mu post-netom i to ga je na kraju razotkrilo. Po saznanjima policije, njemu je te „usluge“ platilo više od 315 građana iz raznih krajeva Srbije, a neki, koji po svemu sudeći nisu bili zadovoljni rezultatom Mihailovog rada, prijavili su da su prevareni. Inače, Mihailo se oglašavao u jednom specijalizovanom časopisu, u kome se i objavljuju reklame raznih vidovnjaka, belih i drugih magova, ali je koristio pseudonim Milan, bio je „Vidoviti Milan“, a kao jednu od referenci, zašto baš njemu da se obrate za pomoć, naveo je „vlaško iskustvo“.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikoj Plani, njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega je priveden tužiocu. Posle saslušanja je pušten, tako da će se, najverovatnije, od optužbi braniti sa slobode.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!