Uhapšen odbegli vozač koji je oborio ženu

VELIKA PLANA, 14. novembar 2017 – Policija je pronašla i uhapsila J. S. (33) iz okoline Velike Plane, za koga se sumnja da je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je povređena 75-godišnja žena i da je potom pobegao sa lica mesta.

Do nezgode je došlo juče u 15 i 25, u Ulici Branka Nikolića u Lozoviku kod Velike Plane. Vozilo kojim je, kako se sumnja, upravljao J. S. kretalo se iz pravca centra Lozovika prema Miloševcu, sletelo sa kolovoza i oborilo ženu, koja se nalazila ispred svoje kuće. Žena je zadobila teške telesne povrede, a vozač je napustio mesto nezgode.

Kriminalistička i saobraćajna policija utvrdile su da je ženu oborilo putničko vozilo „zastava jugo“ registarskih oznaka Smederevske Palanke, a policija je iste večeri pronašla osumnjičenog vozača.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, po nalogu tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati. On će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!