Razigrani Smederevci, uspešni Vranovci

SMEDEREVO, 22. oktobar 2017 – U okviru 12. kola Srpske lige Zapad Smederevo je na svom terenu savladalo Mokru goru sa 4:1, a i Proleter se sa gostovanja u Topoli vratio sa tri boda.

Junak susreta u Smederevu bio je šesnaestogodišnji Luka Lukić. On je svoj debi u dresu oklopnika obeležio sa dva pogotka. Lukić je prvo u 6. minutu, na centaršut Stojanovića, poslao loptu pod prečku. Gosti su u 24. minutu izjednačili, da bi mladi Lukić u 33. minutu, posle udarca Stevanovića, odbijenu loptu poslao u mrežu Đorđevića. Na 3:1 vođstvo domaćih povećao je Gordić, pošto je prethodno Stevanović pogodio stativu. U 65. minutu Stevanović je zaobišao golmana gostiju i postavio konačan rezultat.

Vranovci su na gostovanju u Topoli u završnici slomili odmor domaćina i pobedili sa 1:0. Gol odluke za Proleter u susretu sa Karađorđem postigao je Marko Vasiljević i tako Vranovce zadržao u krugu vodećih na tabeli Srpske lige Zapad.

Naredne subote od 13 i 30 u Vranovu je komšijski derbi, ispostavilo se, što je malo ko mogao da očekuje pred početak prvenstva, i derbi kola, u kome se sastaju Proleter i Smederevo.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!