Atletičari Smedereva – za tri dana 17 medalja!

SMEDEREVO, 16. oktobar 2017 – Atletski klub “Smederevo” danas je portalu Podunavlje.info dostavio informaciju o takmičenjima na kojima su učestvovali smederevski atletičari i bili veoma uspešni.

U  72. uličnoj trci, održanoj u Ćupriji, takmičari AK “Smederevo” osvojili su tri medalje; zlatnu Anđela Tomić, srebrnu Uroš Branković i bronzanu Rastko Panajotov.

Dan kasnije, u četvrtak je održana 54. ulična trka u Požarevcu, na kojoj su smederevski atletičari izborili osam medalja – najsjajniju Anastasija Aranđelović, Maša Stokić, Anđela Tomić, Rastko Panajotov, Uroš Branković i Mateja Radojević, srebrnu Aleksa Marković i bronzanu Marko Stanković.

U nedelju je održano III kolo trke RTS-a u Zaječaru, a takmičari AK “Smederevo” ponovo su bili izvanredni sa osvojenih šest medalja. Zlato: Anastasija Aranđelović, Uroš Branković, Mateja Radojević i Maša Stokić. Srebro za Aleksu Markovića i bronza za Marka Stankovića.

Istog dana je održan i kros u Devojačkom bunaru, na kome su mališani iz Atletske škole AK “Smederevo” osvojili ukupno 16 medalja, od kojih: 8 zlatnih, 3 srebrne i 5 bronzanih.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!