Smederevski odbornici ponovo u skupštinskim klupama

SMEDEREVO, 3. oktobar 2017 – Sednica Skupštine grada Smedereva zakazana je za sredu, 11. oktobar, saopšteno je danas medijima.

Po predloženom dnevnom redu, odbornici će raspravljati o predlozima odluka o otpisu i konverziji duga tri subjekta privatizacije, dva iz Beograda i jednog iz Novog Sada.

Pred odbornicima će se naći i predlozi zaključaka o sprovedenom postupku pribavljanja nepokretnosti u javnu svojinu grada Smedereva, ali i predlozi akata za pokretanja postupaka pribavljanja nepokretnosti u javnu svojinu grada Smedereva.

Skupštima će razmatrati i informacije o finansijskim izveštajima, sa izveštajima ovlašćenog revizora i izveštajima o stepenu realizacije programa poslovanja za 2016. godinu javnih i javnih komunalnih preduzeća čiji je osnivač Grad Smederevo. Biće tražena i saglasnost na izmene i dopune programa poslovanja JKP Vodovod, JKP Zelenilo i groblja i JP Smederevska tvrđava za 2017. godinu.

Od ostalih tema, izdvajamo predlog odluke o opštim pravilima kućnog reda u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama na teritoriji Smedereva i izveštaj o stanju bezbednosti saobraćaja za prvih šest meseci ove godine.

Početak sednice je zakazan za 10 časova, a predloženo je 12 tačaka dnevnog reda, sa podtačkama, ukupno 24 teme za raspravu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!