Karavan „Duh mladosti“ u Smederevu

SMEDEREVO, 16. septembar 2017 – Ove subote u Smederevu gostuje karavan „Duh mladosti“. Od 17 do 21 sat na gradskom trgu posetioci će imati priliku da uživaju u raznim sportskim aktivnostima, basketu 3 na 3, malao fudbalu, rukometu, a moći će i da se oprobaju u akciji „Zgib zona“, koju „Radio S“ sprovodi sa organizacijom „Spirit od Youth“. Grad čiji posetioci karavana urade najviše zgibova osvaja renoviranje dečjeg parka ili sportskog igrališta po želji.
Karavan „Duh mladosti“ je projekat koji za cilj ima promovisanje dualnog i preduzetničkog obrazovanja, sportskih aktivnosti, zdravog načina života, volonterizma, kao i značaja društvene uloge mladih u Srbiji.
Projekat se realizuje u 33 grada/opštine Srbije. Pod direktnim je pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, a partneri na projektu su još i Ministarstvo omladine i sporta, Privredna komora Srbije, Savez studenata Beograda i Fakultet sporta i fizičke kulture. Generalni medijski pokrovitelj projekta je „Radio S“ iz Beograda.U Smederevu se projekt realizuje u saradnji sa lokalnom samoupravom, Savezom sportova Smederevo, JP „Smederevska tvrđava“, smederevskim školama i mnogim drugim lokalnim ustanovama i saradnicima.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!