You are here

Smederevskim streličarima devet medalja

SMEDEREVO, 9. septembar 2017 – Streljačko streličarski klub osoba sa invaliditetom „Despot Đurađ Branković“ iz Smedereva na Državnom prvenstvu u streličarstvu osvojio je ukupno devet medalja, od kojih četiri najsjajnijija odličja.

Zlatne medalje osvojili su Marko Stojiljković kompaund lukom na 50 metara, Miodrag Grba na 30 metara olimpijskim lukom, Vesna Jovanović i Anđela Kotur na 18 metara olimpijskim lukom,.

Srebrni su bili Gavrilo Milenković na 60 metara olimpijskim lukom, Saša Redžić na 30 metara i Matija Mitrović na 10 metara za decu.

Bronzano odličje osvojili su Borko Panić na 70 metara olimpijskim lukom i Jovana Stanković na 18 metara olimpijskim lukom.

„Došao je veliki broj takmičara iz Subotice, Pančeva, Kragujevca, Paraćina i Smedereva, gotovo 30 takmičara, a imali smo i decu osobe sa invaliditetom na 10 metara, dečaka iz Subotice i dečaka iz Smedereva sa multipleks sklerozom i sa autizmom“, rekao je za Podunavlje.info Miodrag Grba, predsednik smederevskog kluba.

Takmičenje za osobe sa invaliditetom i za rekreativce, prijatelje turnira održano je danas u okviru sportskih aktivnosti manifestacije Smederevska jesen 2017. na pomoćnom stadionu FK Smederevo kod Stare železare.

Skorašnji članci

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien