Tutin zabranjen za navijače Smedereva!

SMEDEREVO, 25. avgust 2017 – Povodom utakmice drugog kola Srpske lige Zapad, koja se u nedelju od 17 sati igra u Tutinu, oglasili su se navijači Smedereva. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti.

Kao što u naslovu piše, navijačima Smedereva je zabranjen odlazak u Tutin! Još jednom se navijačima u Srbiji ograničava osnovno ljudsko pravo, pravo na slobodno kretanje, u sopstvenoj zemlji.
FK Tutin nekim nemuštim objašnjenjima izjavljuje da nije u mogućnosti da organizuje utakmicu koja je pri tom, po njihovim rečima, od „istorijskog značaja“ za taj klub. Postavlja se pitanje šta rade onda u ovoj ligi, ako ne mogu da ispune minimum, ali to je već pitanje za savez.

Naše mišljenje je da je ovo samo potez jednog malog kluba koji želi da izvrši pritisak na naš, kao i na naše igrače, i koji želi da bez prisustva gostujućih navijača ostvari što bolji rezultat.
Podsećamo da je našoj grupi na sličan način zabranjen put u Novi Pazar, pre par godina, iako smo pre toga bili tamo, bez problema. Da li između ova dva slučaja treba vući paralelu ili su odvojeni i ko je za ovo odgovoran?

Ultra Semendria

Skorašnji članci

error: Content is protected !!