Oprez – bandera na putu!

BAVANIŠTE, 17. avgust 2017  –Bavanište je ovih dana steklo naprasnu slavu nakon što je na društvenim mrežama osvanula slika njihovog novoasfaltiranog puta, obilaznice, sa sve banderom! Jer, bandera nije tamo gde bi joj po logici bilo mesto, pored puta, nego je dobrih pola metra na njemu.

– To je državni put, nije ni opštinski ni lokalni. Verovatno čekaju neku saglasnost od Elektroditribucije da se ta bandera ukloni, jer je planirano da put bude pušten početkom oktobra – kaže  sekretar Mesne zajednice Bavanište Mlađan Urošev.

Objašnjava još kako se ta obilaznica gradi petnaestak godina, da su se mnogi izvođači promenili, a kako i zašto su ovi poslednji ostavili banderu na put nije mu u znanju. Oni, meštani pa i rukovodstvo Bavaništakaže, nemaju nikakav uvid u projekte, a pri tom taj dalekovod se ionako više ne koristi.

Inače, ostalo je još da se urade kružni tokovi, na ulazu i izlazu iz sela, osvetljenje i branici, kaže Urošev, i on se nada da će do svečanog otvaranja bandera biti srušena ili izmeštena.

 

 

 

U međuvremenu, Bavaništanci, lole, osmisli su novi saobraćajni znak koji bi trebalo da stoji, pored puta, kada je već bandera na njemu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!