Kinezi posetili „oklopnike“

SMEDEREVO, 17. avgust 2017 – Pre nekoliko meseci na stadionu kraj Dunava gostovala je selekcija jedne kineske pokrajine, fudbaleri do 21 godine, a danas je „oklopnike“ posetila i delegacija kineskog Habeija, koga sa klupe predvodi čuveni trener Pelegrini, a u čijim redovima igra ne mnogo manje poznati Argentinac Laveci.

Uvažene goste iz Kine, ali i Železare, primili su predsednik FK Smederevo Dejan Stošić, sportski direktor Jovan Beč i član uprave Zoran Široki, inače savezni sudija.

– Izražena je obostrana želja da se što pre uspostavi saradnja, a to podrazumeva i razmenu pre svega mlađih fudbalera. Naš primarni cilj je da u što kraćem roku domognemo saveznog ranga takmičenja, a postoji spremnost da nam na tom planu pomogne i železara Hestil – kazao je nakon susreta sa kineskim gostima Jovan Beč.

 

Delegaciju Habeija primila je i gradonačelnica Jasna Avramović, a domaćini su ih tokom posete upoznali i sa znamenitostima grada.

FK Smederevo već u nedelju očekuje start novog prvenstva, u prvoj utakmici će ugostiti jednog od favorita ovog takmičenja, ekipu Zlatibora iz Čajetine.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!