Nesreća kod kasarne – vozač poginuo, dete kritično

SMEDEREVO, 8. avgust 2017 – U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko podneva dogodila u Smederevu, u neposrednoj blizini kasarne Vojske Srbije, N.P (52) iz Smedereva, vozač opel kadeta kabriolet, na licu je mesta poginuo, a desetogodišnjak K.P, koji je bio s njim u kolima sa teškim povredama je prebačen u Beograd.

– Imamo dva očevica, ali nije jasno zbog čega je kadet prešao na levu stranu kolovoza. Vozač je na mestu nesreće preminuo, a dete je u teškom stanju – kaže dežurni tužilac.

– Izgubio je kontrolu, očigledno, prvo je udario u jedna automobil beogradskih tablica, onda u ovaj drugi, da bi se na kraju zakucao u betonsku banderu. On je ispao iz kola, a dete je izgleda bilo vezano, čim je posle takvog udara ostalo je na sedištu – kaže jedan od očevidaca

Okolnosti pod kojim je došlo do kobnog udesa istraga tek treba da utvrdi. Neki žitelji susednih kuća misle da je u pitanju preticanje, da je kadet obilazio momke na skuterima i da je tada izgubio kontrolu. Na nizbrdici koja od kasarne vodi do semafora Kolarskog puta i Proleterske ulice nema tragova kočenja, a sudeći po tome u kakvom stanju je olupina kadeta u pitanju je bila velika brzina prilikom udara u banderu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!