Divljanje mladića za volanom usred grada

SMEDEREVO, 29. jul 2017 – Bahati mladi Smederevac napravio je večeras saobraćajni dar-mar u blizini Sportske hale, a samo srećom je izbegnuto povređivanje nedužnih.

Građani koji su se tamo zatekli, navode za Podunavlje.info da je mladić, na granici punoletstva, „divljao“  u Gundulićevoj ulici, gde je umalo zgazio ženu koja ga je, navodno, snimila mobilnim telefonom.

Nakon toga je vozilom kojim je upravljao, udario u parkirani automobil, koji je od siline udarca prešao preko zelene površine, pokosio živu ogradu i udario u stakleni izlog salona nameštaja. Počinilac je pobegao sa lica mesta, a incident se dogodio ispred ulaza u stambenu zgradu sa više desetina stanova i puka je sreća da je izbegnuto povređivanje stanara, posebno dece različitog uzrasta koja se igraju u blizini ulaza ili nedužnih građana koji tuda, pored salona nameštaja, prolaze do ulaza u zgrade.

Policija je ubrzo došla na lice mesta, uradila uviđaj i uzela izjave očevidaca.

Kako Podunavlje.info nezvanično saznaje, identitet počinioca je poznat. Uostalom, navode besni građani, postoje video snimci sa kamera u neposrednoj blizini

Sada su na potezu organi reda.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!