Salon Forma Ideale na novoj lokaciji u Smederevu

SMEDEREVO, 15. jul 2017 – Ove subote svečano je otvoren salon Forma Ideale na novoj lokaciji u Smederevu, u Šalinačkoj ulici, nadomak DIS-a i budućeg šoping centra.

Izložbeno-prodajni prostor od 1500 kvadratnih metara organizovan je u dve etaže i uređen je prema savremenim enterijerskim trendovima, objasnio je Nikola Ružičić, PR menadžer.

“Posetiocima salona na raspolaganju je kompletna ponuda pločastog i tapaciranog nameštaja iz asortimana kompanije Forma Ideale, kao i partnerskog programa. Povodom otvaranja salona, premijerno su promovisani popularni modeli iz nove kolekcije nameštaja, ali i akcijska sniženja koja kod pojedinih artikala prelaze 50 odsto, dok su cene preostalog asortimana, koji nije na akciji, snižene za 20 odsto. Kupci, pored gotovinskog plaćanja, mogu da koriste odloženo plaćanje platnim karticama banaka, čekovima građana kao i korisnicima PIO fonda – do 12 meseci, uz mogućnost kupovine preko administrativne zabrane“, kazao je na otvaranju novog salona Ružičić.

Salon Forma Ideale u Smederevu na novoj lokaciji otvoren je radnim danima od 8 do 21, subotom od 8 do 20 časova. Za sve kupovine veće od 10.000 dinara, omogućena je besplatna isporuka i montaža na području Smedereva i Kovina, odnosno udaljenosti do 15 kilometara.

Ružičić je podsetio da zainteresovani kupci koji nisu u prilici da posete salon, akcijske popuste pri kupovini mogu da ostvare u internet prodavnici www.formaideale.rs, sve popularnijem načinu kupovine koji, pored isporuke od 2 do 5 dana, donosi i besplatnu isporuku na adresu kupca bilo gde u Srbiji.

Kompanija Forma Ideale je regionalni lider industrije nameštaja sa više od 1500 zaposlenih i više od 30 salona nameštaja u Srbiji. Sedište kompanije je u Kragujevcu, gde je smeštena proizvodnja pločastog nameštaja, dok se tapacirani nameštaj proizvodi u Majdanpeku. Forma Ideale je najveći srpski izvoznik nameštaja, sa dvocifrenim godišnjim rastom izvoza u 35 zemalja na 4 kontinenta i sa više od 10 odsto ukupnog broja zaposlenih u industriji nameštaja u Srbiji, angažovanih u svom poslovnom sistemu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!