Još jedna bronza Jasmini Milovanović

BEOGRAD, SMEDEREVO, 30. maj 2017 – Jasmina Milovanović osvojila je drugu zaredom bronzanu medalju, u disciplini sport pištolj, na trećem kolu Kupa Srbije, koje je održano danas na strelištu „Careva ćuprija“ u Beogradu. Sa 16 bodova plasirala se kao treća za finalni turnir Kupa malokalibarskim oružjem koji će se održati narednog vikenda u Novom Sadu.

Drugu zaredom bronzanu medalju osvojila je Jasmina Milovanović, na takmičenju malokalibarskim pištoljem za dame, u okviru trećeg kola Kupa Streljačkog saveza Srbije, koje je održano danas na strelištu na „Carevoj ćupriji“ u Beogradu.

Pobedila je Danica Rašeta iz Streljačkog kluba „Zemun Centar“, koja je „ubila“ 581 krug, dva više od drugoplasirane Zorane Arunović iz Streljačkog kluba „Crvena zvezda“ Beograd. Milovanovićeva je na trećem mestu imala 574 kruga. Plasman je određen posle osnovnog dela, nije bilo finala.

Medalje najboljima uručio je Nenad Putnik, predsednik Streljačkog saveza Srbije.

Sa 16 bodova iz dva kola najbolja smederevska pištoljašica plasirala se kao treća za finalni turnir Kupa malokalibarskim oružjem koji će se održati narednog vikenda u Novom Sadu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!