Mramorčani kroz iglene uši na Spartak

KOVIN, 29. maj 2017 – Fudbaleri mramoračkog Proletera odigrali su u nedelju 1:1 na domaćem terenu protiv Mladosti iz Vojlovice i samo zahvaljujući pobedi u prvom meču od 1:0 u predgrađu Pančeva, plasirali su se u drugo kolo baraža Druge južnobanatske lige u kome ih čeka Spartak iz Debeljače.
Takmičenje u ovom rangu je pre par godina, zbog troškovnika, podeljeno na dve manje grupe, a u grupi Sever, pored kovinskih, takmiče se i deo klubova s teritorije Grada Pančeva. Mramorčani su posle ligaškog dela zauzeli čelnu poziciju i u prvom kolu baraža izbacili Mladost. Gosti su imali aktivan rezultat, poveli iz penala, ali je sreća ispratila Mramorčane koji već u sredu 31. Maja putuju u Debeljaču (revanš je u nedelju 4.juna u Mramorku).
Pobednik ovog dvoboja ukrstiće koplja s boljim iz dvomeča Radnički Baranda – Polet Idvor, a uspešniji finalista popuniće Prvu južnobanatsku ligu.
Što se tiče ostalih opštinskih klubova u beton ligi pravo na baraž izborio je još samo bavaništanski BSK, ali je bio bitno slabiji u dvomeču s Vranama iz Barande, nezvanično i glavnim favoritom doigravanja.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!