Kovin: Opštinsko veće u starom sastavu

 

KOVIN, 8. maj 2017 – Stari sastav Opštinskog veća zasedao je danas, 29. put. Sednicom je predsedavao zamenik predsednice Đura Krstić, na čiji predlog je sa dnevnog reda povučena tačka koja se odnosila na donošenje rešenja o davanju saglasnosti na cene komunalnih i drugih usluga JP „Kovinski komunalac“.

Doneta je Odluka o pokretanju postupka za otuđenje nepokretnosti u javnoj svojini opštine Kovin neposrednom pogodbom; Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača za otuđenje nepokretnosti iz javne svojine opštine Kovin u bloku 53 u Kovinu i prihvaćen ugovor o otuđenju nepokretnosti i Mirjane Stanković iz Beograda; Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača za otuđenje nepokretnosti iz javne svojine opštine Kovin u Dubovcu i prihvaćen Ugovor o otuđenju nepokretnosti između Opštine Kovin i Bože Vijatova iz Dubovca.

Veće je raspisalo Javni oglas za prikupljanje pismeniih ponuda za davanje u zakup lokacija za postavljanje privremenih montažnih objekata i kioska na površinama javne namene na teritoriji opštine Kovin, usvojilo tekst Javnog oglasa, kao i rešenje o obrazovanju komisije za sprovođenje tog postupka.

Pored ostalog, prihvaćen je zapisnik Budžetskog inspektora o vanrednom inspekcijskom nadzoru u Gimnaziji i ekonomskoj školi „Branko Radičević“ Kovin.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!